Werken bij HP Valves

Bij HP Valves werken vele verschillende mensen. Van kantoor tot productie, niets is hetzelfde. Aan de hand van een zevental testimonials hopen we je een indruk te geven van de sfeer binnen ons bedrijf.

Deze zeven testimonials geven een goed beeld van de organisatie. Jonge mensen die niet snel zijn uitgekeken in onze moderne organisatie. Er is ruimte voor startende werkenden, studerende werkenden en personen die toe zijn aan een volgende stap in hun professionele carrière.

Ons bedrijf kenmerkt zich door een informele, pragmatische en resultaatgerichte cultuur. De medewerkers zijn betrokken, verantwoordelijk en professioneel en krijgen veel ruimte voor initiatief en eigen ontwikkeling.

Om de groeiende vraag aan producten en kennis te kunnen beantwoorden is HP Valves voortdurend opzoek naar gekwalificeerd personeel dat kan bijdragen aan een goed resultaat.

Is je nieuwsgierigheid gewekt? Neem dan gauw een kijkje op de pagina ‘Vacatures’ elders op deze website. De aangeboden vacatures zijn actueel en worden wekelijks bijgehouden.