Léonne Bruns

Léonne Bruns
Shipping Administrator

Sinds april 2013 werk ik als Shipping Administrator bij HP Valves. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de juiste afwikkeling van alle logistieke processen. Omdat wij veel grote, internationale projecten doen is mijn functie heel divers, mijn werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van grote internationale projecten, het opstellen van export documenten, werken met klant specifieke export beheersystemen, tot het oplijnen van transporten en dit in nauwe samenwerking met onze klanten.

Tijdens mijn inwerkperiode werd ik gelijk meegenomen in het proces, mocht projecten opstarten en beheren. De begeleiding was gestructureerd, open en plezierig. Ook het “meekijken” op de andere afdelingen maakt dat je je snel verbonden voelt met HP Valves en haar producten.

Internationaal karakter

Het leukste aan mijn functie is het sterke internationale karakter. Onze producten gaan de hele wereld over: van Japan tot aan Mexico en van Amerika tot aan Noorwegen. Ik kom hierdoor in aanraking met allerlei verschillende talen en culturen. Daarnaast is er veel variëteit in mijn werkzaamheden en dat maakt dat geen dag hetzelfde is. Ook de nauwe samenwerking met ons dochterbedrijf Key Valve Technologies in Zuid-Korea maakt mijn werk veelzijdig.

Stimuleren om jezelf te ontwikkelen

HP Valves stimuleert het volgen van opleidingen en eigen initiatief hierin wordt gewaardeerd. Zo heb ik zelf in de relatief korte tijd dat ik hier werkzaam ben al diverse trainingen gevolgd: een training Exportdocumenten, Incoterms, Reanimatie/AED en een workshop Letter of Credit. Hierdoor blijf ik mijzelf ontwikkelen zodat ik in de toekomst complexere projecten kan beheren én kan meewerken aan procesverbeteringen op de logistieke afdeling.

“Ons” gevoel

De laatste jaren is HP Valves sterk gegroeid. Inmiddels werken er meer dan 100 mensen in Oldenzaal. De sfeer is informeel en samen zorgen we ervoor dat de projecten tot een goed einde worden gebracht. Oftewel: “Teamwork: the ability to focus together on a common goal.”